Mat Yoga kandel EVA Bahan Kabugaran Lalaki sareng Awéwé Awéwé Dua-sisi Sisi Warna Kancing Tari Kandel

Pedaran pondok:

Produk alas lantai dibentuk ku suhu panas tinggi, bahan anyar EVA, bahan aman sareng ramah lingkungan, bau henteu beracun sareng henteu ngambek, sareng tiasa dilarapkeun kana rupa-rupa pamandangan, sapertos: kamar tidur, ruang tamu, kamar barudak, asrama, balkon, rohangan yoga, gym, mal balanja, taman hiburan, taman kanak-kanak, jsb.
Tekstur permukaan mat lantai busa jelas, lengkep sareng benten. Éta tahan banting dina tekenan beurat. Éta kuat sareng awét. Éta henteu cacad pikeun waktos anu lami. Éta nyoko kana roda gigi anu gampang-to-buckle, anu tiasa disambung ketat sareng gampang dibongkar. Desain anu tiasa dicabut ngahémat rohangan nalika ditumpuk sareng disimpen;


Detil Produk

1

Parabot anu munggaran pikeun anu ngamimitian    Lingkungan ramah sareng henteu raoseun    Bumi non-slip yoga mat

Yoga mat ≠ sports mat Catetan: non-slip mangrupakeun konci na
Tambihkeun larutan saham karét pikeun ningkatkeun kinerja non-slip bahan produk
100 tékstur anti slip
Asuransi dobel

2

Wayah pangsaéna pikeun ngajantenkeun anjeun geulis

Éta 10 taun ka pengker, dituturkeun ku ayeuna

6

Produk alas lantai dibentuk ku suhu panas tinggi, bahan anyar EVA, bahan aman sareng ramah lingkungan, bau henteu beracun sareng henteu ngambek, sareng tiasa dilarapkeun kana rupa-rupa pamandangan, sapertos: kamar tidur, ruang tamu, kamar barudak, asrama, balkon, rohangan yoga, gym, mal balanja, taman hiburan, taman kanak-kanak, jsb.
Tekstur permukaan mat lantai busa jelas, lengkep sareng benten. Éta tahan banting dina tekenan beurat. Éta kuat sareng awét. Éta henteu cacad pikeun waktos anu lami. Éta nyoko kana roda gigi anu gampang-to-buckle, anu tiasa disambung ketat sareng gampang dibongkar. Desain anu tiasa dicabut ngahémat rohangan nalika ditumpuk sareng disimpen;
Karakteristik tina alas lantai busa: kalenturan anu hadé, kanyamanan sareng kalembutan. Desain anu kentel ngajantenkeun kapadetan sareng élastisitasna pas. Bantalan elastis sami sareng masang nyerep shock dina lantai. Desainna nyaéta niru kulit manusa. Lemes tapi henteu licin, anu merenah pikeun orok diajar leumpang sareng ngarayap. Ngajagi tuur orok anjeun, nyegah bénjolan sareng ngamankeun orok;
Gampang dibersihkeun, tahan cai sareng tahan noda, henteu masalah naha éta sup, sisikian padi, noda susu, noda cikiih, noda cai, éta moal ngaseup sareng henteu nempel, sacara efektif ngirangan tumuh baktéri, kantun bilas ku cai, anjeun tiasa anggo deui, ngahémat waktos sareng usaha;
Isolasi tiis sareng panas, cocog pikeun sadaya usum, shock-proof, drop-proof, anti-skid meungpeuk kalembaban, insulasi sora sareng réduksi noise, pasisian lemes sareng henteu aya burem, permainan anu ramah kulit orok;
Lemes sareng henteu gampang deformasi, tiasa diteukteuk sakarepna, bébas diawur, sacara bébas digabungkeun, bébas ngagunakeun kréativitas, juru ogé tiasa diletak, aman sareng henteu aya tungtungna

5

Aman sareng ramah lingkungan, nyaman sareng awét, bahan parantos lulus sertifikasi agénsi pamariksaan kaamanan;
Produk anu diékspor parantos ngalaman pamariksaan kualitas ketat pikeun mastikeun kasalametan sareng dijual di panjuru dunya, sapertos Amérika Serikat, Jepang, Bélgia, Dénmark, Jérman, Walanda, Kroasia, Italia, Inggris sareng seueur nagara sanés.
Sistem warna sadaya pertandingan, henteu milih gaya saderhana sareng modis


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami