Warta

  • Sababaraha métode idéntifikasi basajan tur gampang disadiakeun:

    1. Lantai Mats mangrupakeun produk rumah tangga.Pikeun kasalametan sareng kasehatan, standar ngawaskeun internasional anu paling otoritatif nyaéta "Oeko-tex standar 100" sertifikasi ékologis internasional.Lulus sertifikasi ieu hartosna yén éta henteu bahaya pikeun awak manusa, sareng merek sareng ...
    Maca deui
  • Mat yoga TPE

    TPE yoga mat (1) TPE yoga mat téh non-toksik, PVC-gratis jeung logam-gratis.(2) cracking oksidatif alam, nu bisa didaur ulang tur nyingkahan polusi lingkungan.(3) Lemes jeung pas, taneuh ieu ubin, sarta sakabeh mat bisa nempel kana taneuh jeung nangkep taneuh.(4) TPE yoga Mats anu lightweight, e ...
    Maca deui
  • Kumaha ngabersihan mat yoga?

    Mat yoga mangrupikeun pasangan anu urang gaduh kontak caket unggal dinten.Éta ngarékam kesang urang sareng ngukir sidik tina prakték sareng kamajuan urang anu terus-terusan.Tangtu, urang kudu ngurus eta.Ku alatan éta, perlu pikeun ngabersihan mat yoga.Tikar yoga anu henteu dibersihkeun kamungkinan ngandung baktéri, ...
    Maca deui
  • 6 truths ngeunaan Mats yoga

    6 bebeneran ngeunaan mat yoga 1. Jenis mat yoga naon anu langkung saé dianggo?Nalika milih sareng nerapkeun tikar yoga, urang sering mikir yén ngan ukur aya bédana dina ketebalan sareng ukuran.Nyatana, aya sababaraha bahan pikeun tikar yoga, sareng pagelaran sareng pangalaman bahan anu béda-béda béda-béda ...
    Maca deui
  • CARA MILIH MAT YOGA TEPAT

    CARA MILIH YOGA MAT TEPAT Milih mat dipaké pikeun jadi cukup basajan, lamun aya ngan sababaraha variasi warna jeung bahan.Nalika yoga janten langkung populer, pilihan terus dilegakeun tina mat PVC ukuran standar anjeun $ 10 pikeun pamula (teu disarankeun) ka $ 130 mat yoga panas anu ramah lingkungan ...
    Maca deui
  • Aya tilu kaunggulan pikeun barudak ngalakukeun puzzles Eva

    Aya tilu kaunggulan ka barudak ngalakukeun EVA puzzles Barudak resep maén ku alam, sarta ngaliwatan rupa kaulinan atawa cocooan ogé bisa ngamekarkeun kecerdasan barudak, kapribadian, pikeun barudak pikeun kaulinan mangpaat luyu teu bisa saeutik, dina Toys, bisa tipe atikan anu loba, anu. teka-teki EVA ...
    Maca deui
  • Naha EVA Foam Aman pikeun Orok sareng Barudak?

    Produk busa EVA diuji sacara ketat pikeun mastikeun kasalametan pikeun sadaya konsumen, khususna murangkalih sareng orok.Nyatana, lantai busa kami ngajalanan uji anu paling lengkep pikeun lantai kami.Éta sabab grup kaamanan konsumen ngagolongkeun bahan busa Eva sapertos tikar sareng ubin salaku cocooan....
    Maca deui
  • Pangaweruh dasar tina plastik: naon EVA?

    Naon EVA?EVA mangrupa kopolimér étiléna-vinil asétat (vinil asétat), nu dijieun ku cara kopolimerisasi étiléna (E) jeung vinil asétat (VA).Ngaran Inggris nyaéta: Ethylene Vinyl Acetate, disingget jadi EVA, atawa E/VAC.Sacara umum, eusi vinil asétat (VA) antara 5% sareng 40%.Dibandingkeun...
    Maca deui
  • EVA busa floor mat

    EVA foam floor mat EVA mat diwangun ku Eva (ogé katelah beusi elastis) sareng PE (ogé katelah poliétilén) bahan karét komposit.Éta mangrupikeun bahan anu henteu beracun sareng teu aya bauan sareng moal aya pangaruh kana kaséhatan manusa.Tikar lanté busa EVA didasarkeun kana téknologi kimia sareng busa ...
    Maca deui
  • LIMA MATS beladiri pikeun latihan

    LIMA MATS beladiri pikeun latihan 1. ubin lanté Henteu masalah dimana anjeun badé nyandak dojo énggal sareng ningkat anjeun, lapisan perlindungan anu munggaran anu anjeun pasang kedah janten ubin lanté anu interlocking.Mats lanté busa EVA interlocking kami ngumpul sareng ngabongkar gancang, sareng nyayogikeun iklas anu enteng ...
    Maca deui
  • Karakteristik sareng pancegahan tina bahan EVA

    Karakteristik sareng pancegahan bahan EVA Salaku bahan jantung ayeuna, EVA muncul dina kahirupan bumi.Éta sering dianggo salaku bahan insulasi sora, bahan lantai, bahan bantalan, sareng sajabana, sareng muncul dina proyék hiasan.Bahan EVA salaku karpét ngagaduhan seueur kaunggulan, contona, sapatu anu saé ...
    Maca deui
  • The Benefits of Interlocking Mats

    Mangpaat Interlocking Mats

    Mangpaat Interlocking Mats Mangpaat Interlocking Mats kieu: Interlocking Mats bisa dijieun tina sagala jinis bahan kaasup EVA busa, XPE busa, karét, PVC jsb Tapi dina loba kasus EVA interlocking Mats anu paling serbaguna sadaya.Ieu hususna leres dina kaayaan ...
    Maca deui