Jahitan busa barudak murangkalih ngorondang mat warna solid teka-teki eva mat orok non-slip mat

Pedaran pondok:

Kauntungannana
1. Non toksik, ramah lingkungan & degradable
2. Teu aya phthalate, heavy metal & timah gratis
3. Eusi henteu latex (nyegah alergi)
4. Kateguhan luhur, henteu bau bau
5. Ketahanan anu saé (nyegah anu cilaka)


Detil Produk

Kauntungannana
1. Non toksik, ramah lingkungan & degradable
2. Teu aya phthalate, heavy metal & timah gratis
3. Eusi henteu latex (nyegah alergi)
4. Kateguhan luhur, henteu bau bau
5. Ketahanan anu saé (nyegah anu cilaka)

1 (4)

Kami nawiskeun sagala jinis mat lanté tahan banting pikeun panggunaan gim sareng olahraga.
EVA Foam Mat: Tatami Mat, Judo Mat, Karate Mat, Kickboxing Mat, wrestling mat, Tumbling mats, jiu jitsu mats, tatami matras, MMA mats, bjj mat, Tatami floor, Inflatable gymnastics mat, Martial arts mats, Puzzle exercise mat, Tikar angkat beurat, Tikar gulat bumi, tikar lantai Tatami.

1 (5)

 

Produk utama kami nyaéta sagala jinis lantai tahan banting, séri EVA kalebet EVA Exervise mat, Matami Mat, judo mat, mat teakwondo, judo mat, mma sareng jrd mat sareng sadaya jinis EVA Puzzle interlocking mat, ukuran 1mx1m, 60cmx60cm sareng 100-50mm kandelna. Nu tiasa seueur dianggo di Gym, Home sareng daerah olahraga sanesna.

ISO, SGS, Reach, Laporan Tés Seuneu, Tés CNAS ... sareng sajabana. Tés anu béda-béda mastikeun kami nawiskeun produk anu pangsaéna sareng paling aman pikeun palanggan sepanjang waktos.

Panungtung tapi teu saeutik, pabrik urang sorangan ngamungkinkeun urang ngaropea warna naon waé & pola naon waé anu anjeun peryogikeun!
Sareng teu aya MOQ pikeun produk naon! Punten kersa ngahubungi kami pikeun patarosan atanapi harga.
Atanapi nganjang ka halaman wéb kami pikeun produk anu langkung menarik.

ANJEUN SELALU SUKSES NGUNJUNGAN KILANG KAMI KALIMAH WAKTU KULU!

1 (6)

 

EVA bahan énggal, bahan kapadetan tinggi, foaming seragam, tékstur lemes, perméabilitas hawa anu saé, ketahanan anu saé, henteu aya liang, teu aya liang, sareng kuat caket kana taneuh

Élastisitas tinggi tanpa deformasi, kalenturan anu hadé, desain tékstur tahan kaén, sacara épéktip ningkatkeun gesekan, anti selip sareng anti ragrag, sareng sacara efektif ngajaga tuur sareng sendi tina karusakan

Ngurangan sora sareng ngirangan noise henteu ngaganggu masarakat, sareng gelembung padet ngabentuk panyangga pikeun nyerep épék sacara efektif, supados orok tiasa maén senang tanpa mangaruhan sésa sareng kahirupan tatangga di sakitar

Rupa-rupa ketebalan tiasa dipilih, sareng desain anu langkung kandel sacara efektif tiasa ngahalangan tiis sareng Uap dina taneuh, ngasingkeun taneuh anu tiis, sareng ngantep orok ngorondang tanpa sieun tiis

Permukaan mat aya desain anu teu kalis cai, henteu aya noda cai, noda susu, sareng inuman anu tiasa seep. Éta tiasa diberesihan kantun diberesihkeun ku rag atanapi cai, anu gampang sareng merenah

Ngagabungkeun sakumaha anjeun resep, splicing gratis, splicing fléksibel, tiasa diteukteuk sakarepna, samping tempat tidur, méja, juru témbok, sudut sofa tiasa ditutupan, leres-leres aman sareng dijamin tanpa juru tilem

Pola ngawangun intan nyaéta non-slip sareng tahan kaén, cocog pikeun rupa-rupa lantai non-slip, sayogi dina sadaya usum, kuat sareng awét, kualitas luhur, henteu rusak, ngaraosan teksturna, non-slip épéktip sareng non -ngalihkeun

Gampang nga-gesper desain gir, gampang dibongkar iraha waé, ujung-ujung gearna rapih, aman tanpa motong leungeun, panyambunganana ketat sareng kuat, tempat panyambungan henteu nyésakeun kokotor, juru-juru gigi dibuleudkeun sareng henteu tiasa bijil, mayungan orok tina diteukteukan

Warna anu cerah sareng beunghar ngarangsang minat orok dina ngorondang sareng maén, sareng ngamajukeun kamekaran orok

Bahan kapadetan tinggi tahan luh sareng fleksibel, janten teu kedah hariwang ngeunaan orok anu ngelek

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami